instruktor
Zavod za obrazovanje odraslih objavljuje Javni poziv za prijavu kandidata za sticanje zvanja instruktora vožnje motornih vozila u septembarskom roku 2019.godine
Javni poziv za sticanje zvanja instruktora vožnje, septembarski rok 2019

Pročitaj više

instruktor
Zavod za obrazovanje odraslih objavlljuje javni poziv za prijavu kandidata za polaganje ispita za:

Licencirane predavače teoretske nastave Licencirane ispitivače teoretskog dijela ispita Licencirane ispitivače iz upravljanja motornim vozilom.

Javni poziv za licenciranje, septembarski rok 2019....

Pročitaj više

U Službenom glasniku broj 66. od 8.avgusta 2019.godine izašao je program osposobljavanja za montera i servisera liftova. Program osposobljavanja za montera i servisera liftova

Pročitaj više

U organizaciji Zavod za obrazovanje odraslih i u saradnji i uz podršku sa Njamačkog saveza visokih narodnih škola, DVV International u BiH, 19.06.2019. godine u Banjaluci, održan je Okrugli sto „Unapređenje saradnje obrazovanja odraslih i privrede“. Na navedenom okruglom stolu učešće su uzeli predstavnici Ministarstva prosvjete i kulture, Republičkog pedagoškog zavoda RS, Zavoda za zapošljavanje RS, Investiciono-razvojne banke RS, Agencije za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje BiH, Privredne komore RS, Unije udruženja poslodavaca RS, Zanatsko-preduzetničke komore RS, organizatora obrazovanja odraslih i poslodavaca, a predstavljene su dosadašnjih aktivnosti Zavoda za obrazovanje odraslih i prezentovani primjeri saradnje obrazovanja odraslih i privrede u praksi, te mogućnosti dalje saradnje i otklanjanja barijera u radu.

Pročitaj više


Na osnovu člana 178. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u Bosni i Hercegovini (“Službeni glasnik BiH“, broj 6/06, 75/06, 44/07, 84/09, 48/10, 8/17 i 9/18) i članova 2, 3, 4, 5, 6, 7. i 9. Pravilnika o sticanju zvanja vozača-instruktora motornih vozila („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj 25/07), Zavod za obrazovanje odraslih obavještava kandidate koji su se prijavili na Javni poziv za sticanje zvanja instruktora vožnje motornih vozila broj 07/5.4.2/248-5-34/19 od 25.3.2019. godine, da će pripremna nastava biti održana prema rasporedu koji je planiran Javnim pozivom.
Обавјештење инструкторски испити јунски рок 2019.pdf

Pročitaj više